Web Analytics Made Easy - Statcounter

 دبیر شورای عالی مناطق آزاد با تاکید بر لزوم ایجاد امنیت و شرایط سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد گفت: سرمایه‌گذار وقتی می‌آید که امنیت داشته باشد، قوانین خلع‌الساعه وجود نداشته باشد و معافیت‌ها و مشوق‌هایی وجود داشته باشد.    سعید محمد در جلسه ستاد اقتصادی استان خوزستان که امروز (۱۱ فروردین‌ماه) برگزار شد، اظهار کرد: با حضور رئیس جمهور جلساتی با موضوع مناطق آزادی اقتصادی برای تعیین تکلیف مشکلات این بخش تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما حدود ۳۰۰ واحد صنعتی در خرمشهر و آبادان داریم که ۵۰ درصد  آن‌ها هم‌اکنون تعطیل هستند.    به گزارش ایسنا، وی افزود: باید واقعیات را بگوییم؛ اوضاع ما خوب نیست و باید به دنبال راهکاری باشیم که تبدیل به نتیجه شود. صرف رفت و آمد و این مسائل، غیر از ناامیدی چیزی ایجاد نمی‌کند. ظرفیت مرز (شلمچه) تعطیل است، ظرفیتی که بسیار می‌تواند در حوزه گردشگری و ترانزیت مثمر باشد. ظرفیت مرز پیگیری شد و هفته گذشته کلنگ‌زنی شد.سرمایه‌گذار از خرمشهر ۲ هزار میلیارد سرمایه‌گذاری کرد و در حال مین‌روبی زمین هستند و به زودی کار آغاز می‌شود.    دبیر شورای عالی مناطق آزاد گفت: در حوزه کشاورزی این مساله مغفول مانده است. در توریسم علمی، می‌توانیم با کشور عراق مبادلات داشته باشیم و معیشت مردم را بهبود ببخشیم. در حوزه توریسم سلامت نیز ظرفیت خوبی در کشور وجود دارد. همه اینها وقتی می‌تواند به ثمر برسد که بتوانیم سرمایه‌گذاری را رونق ببخشیم. دولت نمی‌تواند زیرا ظرفیتی ندارد بنابراین باید سرمایه‌گذار حضور داشته باشد اما سرمایه‌گذار وقتی می‌آید که امنیت داشته باشد، قوانین خلع‌الساعه وجود نداشته باشد و معافیت‌ها و مشوق‌هایی وجود داشته باشد.   وی افزود: سرمایه‌گذار وقتی می‌آید که معافیت‌های گمرکی و مالیاتی داشته باشیم. اما چه به سر گمرک آمده است؟ گمرک به هیچ وجه مبداء ورودی بندر را رها نمی‌کند. بسیار پیگیری کردیم که گمرک باید در گیت‌های خروجی مستقر شود و منطقه آزاد باید خارج از قلمرو گمرکی باشد. اینها ادبیات اولیه منطقه آزاد است.    محمد گفت: امروز در بحث کشتی‌سازی درد بزرگ این بود که معافیت گمرکی ندارند. مردم حلاوت معافیت گمرکی را حس نمی‌کنند، در منطقه‌ای که نباید مالیت بدهد.    وی در پایان با بیان اینکه حکمرانی مناطق آزاد باید متمرکز شود، افزود: کشور امارات یک امیر گذاشته و کارهای بندر، فرودگاه، بانک و... انجام می‌دهد، کشور ترکیه نیز یک والی قراره داده است، اما مدیر منطقه ما هیچ اختیاری ندارد.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۳۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم نامه سرمایه گذاری خارجی به ارزش ۸ میلیون دلار در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی​

تین نیوز

یک فقره تفاهم نامه سرمایه گذاری به ارزش ۸ میلیون دلار در زمینه احداث و بهره برداری از مخازن نگهداری فرآورده های نفتی در قطعه زمینی به مساحت ۲ هکتار در منطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی با سرمایه گذار خارجی به امضا رسید.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان، ابوطالب گرایلو مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با اشاره به مزیت های منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی به لحاظ زیرساخت ها و روساخت های مهیا برای فعالیت های بازرگانی، کوتاهی مسافت با مرزهای ترانزیتی در غرب و شمال غرب کشور، استقبال روزافزون بازرگانان از مزیت های آن و استفاده کم نظیر سرمایه گذاران داخلی و خارجی جهت سرمایه گذاری در این منطقه ویژه بندری در چارچوب مقررات مربوطه بیان کرد: به دنبال رونق و رشد فعالیت های ترانزیتی طی چند سال اخیر، یک فقره تفاهم نامه سرمایه گذاری با یک شرکت فعال در این حوزه به ارزش ۸ میلیون دلار برای احداث و بهره برداری از مخازن نگهداری فرآورده های سبک و سنگین نفتی به امضا رسید.

گرایلو افزود: بر اساس این تفاهم نامه سرمایه گذار خارجی مخازن نگهداری فرآورده های نفتی سبک و سنگین به ظرفیت ۴۰ هزار متر مکعب با هدف فعالیت های ترانزیتی احداث می کند.

وی اظهار امیدواری کرد؛ انعقاد این تفاهم نامه سرمایه گذاری با شرکت بازرگانی خارجی بتواند سرآغازی برای تقویت فرایند فعالیت های ترانزیتی و حضور پررنگ تر سرمایه گذاران در زمینه توسعه فعالیت های لجستیکی و ایجاد زیرساخت های بندری در اراضی توسعه ای این بندر بزرگ تجاری بشود.

وی یادآور می شود؛ با اتخاذ تمهیدات مناسبت به منظور بهره گیری از مزیت های ترانزیتی در این مجتمع بزرگ بندری، ترانزیت کالا در سال گذشته به بیش از سه میلیون و ۷۲۷ هزار تن رسید که ۲۸۷ درصد رشد را نسبت به مدت مشابه در سال گذشته نشان می دهد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کریدور عراق-اردوغان- اروپا / چالش‌های فنی و زیرساختی
  • رنکینگ بهاره بدمینتون نونهالان و نوجوانان خراسان شمالی انجام شد
  • وزیر ارتباطات: معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • قشم به عنوان منطقه آزاد برتر در حوزه اقتصادی و سرمایه گذاری انتخاب شد
  • در همایش ملی مناطق آزاد چه گذشت؟/ قشم و کیش برترین در حوزه اقتصاد
  • برای رفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید برنامه جمعی داشت
  • استفاده از روش‌های نوین برای به نتیجه رسیدن کارهای فرهنگی
  • علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در بندر چابهار هستیم
  • انعقاد تفاهم نامه سرمایه گذاری خارجی به ارزش ۸ میلیون دلار در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی​