Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سعید محمد در جلسه شورای اداری ماکو اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب نیز برای مناطق آزاد، رونق تولید، سرمایه گذاری، صادرات، اشتغال و مشکلات اقتصادی سرزمین اصلی را ترسیم کرده اند.

وی سرمایه گذاران و نیروهای جوان مستعد منطقه را سرمایه های ارزشمند برای کشور توصیف کرد و ادامه داد: این جوانان پرانرژی علیرغم کاستی ها و سو مدیریت دستگاه های دولتی همچنان چرخ تولید را فعال نگه داشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور رئیس جمهور، ‌در ادامه با بیان اینکه عدم هماهنگی بین دستگاه های دولتی و نهادهای امنیتی، عمده مشکلات فعالان اقتصادی است، اذعان داشت: تداخلات تصمیمات دستگاه ها و نگاه جزیره ای مانع تولید و صادرات است و باید اصلاح شود.

محمد از پیگیری رئیس جمهور و برخورد با دستگاه های متخلف خبر داد و افزود: تمام منابع و اختیارات دستگاه های اجرایی در اختیار مدیریت مناطق آزاد است و تخلف دستگاه های اجرایی به شدت پیگیری خواهد شد.

وی رفع مشکلات و درخواست های فعالین اقتصادی در کوتاه ترین زمان را خواستار شد و گفت: رویکرد دبیرخانه شورای عالی تسهیل سرمایه گذاری و توسعه تجارت است و در این راستا از مسئولین منطقه می خواهیم تمام توان خود را بکار ببندند.

۸ هزار و  ۳۹۰ میلیارد ریال صرف هزینه های عمرانی و زیر ساختی منطقه آزاد ماکو شده است

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو نیز در جلسه شورای اداری این منطقه گفت: نگاه ما به مدیریت اینگونه است که نباید به وضع موجود راضی باشیم، چرا که مطابق آموزه های دینی هرکسی ۲ روزش برابر باشد مغبون است.

محمدرضا عبدالرحیمی از هزینه کرد هشت هزار و ۳۹۰ میلیارد ریال از درآمدهای سازمان منطقه آزاد ماکو برای پروژه های عمرانی و زیرساختی خبر داد و افزود:‌ ۷۵ درصد درآمدهای منطقه از سال ۹۲ تا کنون صرف پروژه های عمرانی و زیرساختی شده است.

وی افزود: تکمیل پروژه های مهم نیمه تمام عمرانی و آغاز عملیات پروژه های اولویت دار عمرانی متناسب با منابع سازمان در کنار تسهیل و رفع موانع پیش روی سرمایه گذاران موجود و جلب و جذب سرمایه گذاری های جدید در بخش های مختلف صنعت، معدن، کشاورزی، گردشگری و خدمات هم زمان با چابک سازی سازمان منطقه آزاد از راهبردهای مهم است.

عبدالرحیمی به شفاف سازی تمامی امورات سازمان با بارگذاری تمامی قراردادها در پرتال سازمان اشاره کرد و گفت: یکی از ضرورت های رسیدن به اهداف مناطق آزاد، برخورداری منطقه از طرح جامع راهبردی و توسعه بود که تدوین شد.

عدم اجرای قانون ماده ۶۵ مناطق آزاد موجب عدم توسعه منطقه شده است

نماینده ماکو نیز با اشاره به محصور شدن منطقه آزاد ماکو و بهره گیری از مشوق ها و مزایای قانونی منطقه تاکید کرد و گفت:‌ تا زمانیکه فنس کشی منطقه به اتمام نرسیده مردم از ظرفیت های این منطقه منتفع نخواهند شد زیرا در صورت محصور شدن منطقه مقوله قاچاق خنثی خواهد شد.

محمد علیپور دوگانگی مدیریت در منطقه و عدم اجرای قانون ماده ۶۵ مناطق آزاد را عاملی برای عدم توفیق در رسیدن به اهداف منطقه آزاد بر شمرد و افزود: اتمام محورهای مواصلاتی پلدشت و دیگر پروژه های راهسازی منطقه آزاد ماکو بسیار ضروری است.

وی خواستار تحقق تخصیص اعتبارات مصوب برای اجرای پروژه فاضلاب ماکو شد و افزود: در این خصوص نیز اقداماتی انجام گرفته ولی علیرغم پیگیری های صورت گرفته فعلا تخصیص اعتباری صورت نگرفته است.

 دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور روز شنبه جهت بازدید از طرح های عمرانی و سرمایه گذاری منطقه آزاد ماکو به این منطقه سفر و در مدت حضور در این منطقه از ظرفیت منطقه آزاد تجاری ماکو و مناطق ویژه آذربایجان غربی بازدید می کند.

منطقه آزاد ماکو به لحاظ محدوده جغرافیایی شامل شهرستان‌های ماکو، شوط، پلدشت و شهر مرزی بازرگان بوده و در منتهی‌الیه شمال غرب کشور واقع است.

مساحت این منطقه حدود پنج هزار کیلومترمربع و جمعیت آن بر اساس نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵، حدود ۲۰۰ هزار نفر است.

منطقه آزاد ماکو به عنوان بزرگترین منطقه آزاد کشور دارای ۱۴۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور جمهوری آذربایجان و ۱۳۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکیه است.

برچسب‌ها آذربایجان غربی سعید محمد دبیرامور مناطق آزاد جلسه شورای اداری دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی ماكو نماینده مجلس شورای اسلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان غربی جلسه شورای اداری آذربایجان غربی جلسه شورای اداری دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی ماكو نماینده مجلس شورای اسلامی سازمان منطقه آزاد منطقه آزاد ماکو سرمایه گذاری مناطق آزاد دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۶۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای رفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید برنامه جمعی داشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛  وزیر اقتصاد در پایان همایش دو روزه مناطق آزاد و اقتصادی کشور با حضور مدیران این مناطق و وزیر اقتصاد در مشهد گفت: تعیین هدف گذاری کمی و کیفی که تا پایان سال هر مناطق آزاد و ویژه اقتصادی بر اساس ارزش شاخص و معیار‌های دیگر در در زمینه تجارت، سرمایه‌گذاری، ارتقای فناوری و تولید محصولات، فتح بازار‌های جدید صادراتی موفق بودند و پیش رفتن این هدف گذاری را از دبیرخانه مناطق آزاد و اقتصادی مطالبه می‌کنیم و باید در دستور کار دبیرخانه باشد.

خاندوزی افزود: ما باید برای رفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی یک برنامه جمعی باید داشته باشیم که اصلاح قانون از سمت مناطق آزاد و ویژه اقتصادی شروع و به مجلس شورای اسلامی می‌رسد.

وی گفت: مشکلاتی از قبیل مسائل مالیاتی و گمرکی این مناطق که بدون اجازه قانونگذار حل و فصل نمی شود و ما دستورالعملی تهیه و از مجلس شورای اسلامی مطالبه می‌کنیم.

دبیر مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور هم در ادامه گفت: در کشور ۴۸ منطقه آزاد و ویژه اقتصادی داریم که سهم بالایی در اقتصاد کشور دارند و یک سوم صادرات غیر نفتی کشور از این مناطق است

عبدالملکی افزود: ۸۰ درصد کل ترانزیت کشور از این مناطق هست و در واقع در رشد اقتصادی کشور نقش مهمی دارند

وی گفت:  سال گذشته مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در حوزه سرمایه‌گذاری رشد ۴ برابری، در سرمایه‌گذاری محقق شده رشد سه برابری که به ۱۳۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری رسیدیم.

دبیر مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور افزود: امسال هم همچون پارسال ۱۰۰۰ بسته سرمایه‌گذاری جدید را تا پایان سال خواهیم داشت در نمایشگاه که هفته آینده در تهران برگزار می‌شود ۲۰۰ تا از این بسته‌ها رونمایی می‌شود و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌گیرد.

عبدالملکی گفت: هر بسته سرمایه‌گذاری شامل سه بخش است که بخش اول مطالعات امکان سنجی اقتصادی اولیه انجام شده بخش دوم هر بسته زیرساخت‌های مورد نیاز است اعم از زمین آب و برق و گاز و دسترسی اینهایی که برای هر طرح آماده شده و بخش سوم وزن آن فعالیت و این سرمایه‌گذاری که به صورت بی‌نام صادر می‌شود.

دیگر خبرها

  • منطقه آزاد اروند و ارس بعنوان مناطق برتر انتخاب شدند
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است
  • کسب رتبه برتر در حوزه های عمران، حقوقی و فرهنگی توسط منطقه آزاد اروند
  • اروند بر سکوی برتر رقابت مناطق آزاد
  • منطقه آزاد ارس در ارزیابی مناطق آزاد کشور در رتبه نخست ایستاد
  • رتبه برتر سازمان منطقه آزاد اروند در حوزه های عمران، حقوقی و فرهنگی
  • قشم به عنوان منطقه آزاد برتر در حوزه اقتصادی و سرمایه گذاری انتخاب شد
  • در همایش ملی مناطق آزاد چه گذشت؟/ قشم و کیش برترین در حوزه اقتصاد
  • برای رفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید برنامه جمعی داشت
  • معرفی ۳۰ بسته جدید سرمایه گذاری ماکو در نمایشگاه اکسپو